Ezreen Abd Talip (+6 012 775 0952)
Jurugambar / Jurufoto Johor, Malaysia
By: Ezreen Abd Talip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Oct-2009 01:12 Email | Share | Bookmark
Model Shoot

Akmal ada bagitau aku minggu lepas yang kita org kena amik gambar model untuk tujuan promosi yang bakal diadakan hujung minggu ini di Singapore Expo...

Dan pada petang semalam, aku dengan muka tak malu, bertanya sekali lagi samada program tu berjalan seperti perancangan awal... Mungkin sebab aku dah tanya, Akmal pun mungkin rasa berat hati dan terpaksa untuk ajak aku join sekali....

Dan dengan muka tempe aku ni, aku galas bag kamera aku terus ke Balai Lama di Istana Johor...
Di situ, aku jumpa Razi dan videographernya, Akmal dan seorang perempuan yang sudah siap disolek model...

Terima kasih kepada Flipside dan Akmal yang akhirnya memilih sebahagian dari gambar yang aku amik...

Tak lama kita orang (oleh kerana kerja untuk company singapore, terpaksa la aku tulis, kita org... kalau tak, aku cuma tulis, kami.... ) kami kat sana..., kerana lepas tu, kita org ke Bridal House yang terletak di BBU...







semua foto oleh:
EZREEN | +6 012 775 0952


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net