Ezreen Abd Talip (+6 012 775 0952)
Jurugambar / Jurufoto Johor, Malaysia
By: Ezreen Abd Talip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Jul-2009 04:41 Email | Share | Bookmark
Michael Jackson dan aku...

Aku terduduk kesedihan melihat "Michael Jackson Memorial" ditayangkan oleh Mediacorp (Channel 5) awal pagi tadi...
Tetiba aku teringat, aku jugak ada koleksi MJ.....
2 CD dan 2 vinyl rekord yang selama ini aku simpan dan mainkan...
Lagu-lagu beliau la kekadang yang membuatkan aku berjoget sorang-sorang di rumah....
Tarian beliau jugalah yang selama ini aku cuba ikut..., versi orang gemuk...

Siapa yang tak kenal MJ dan Moonwalk nya... , penglibatan beliau dalam memperjuangkan Humanitarian...

Aku suka tengok muzik video "Beat It", "They Dont Really Care About Us", "Earth Song", "Black & White", "Heal The World", "Remember The Time" (menampilkan Magic Johnson), "Liberian Girl" dll...

Aku masih ingat, aku punya la bengang dengan senior aku di sekolah dulu sebab dia dapat beli jaket merah yang penuh zip tu... (maklum le dia anak org kaya)... Pastu mamat tu pakat tayang-tayang kat hostel...

Sedang aku sibuk menaip ni, aku tengok video clip "They Dont Realy Care About Us"....

Michael Jackson "The King Of Pop"..... RIP.....







"There's nothing cant be done if we raise our voice as one" - salah satu phrase yang aku baca di MJ Memorial di Staples Centre....

Semua foto oleh :
EZREEN TALIP | +6 012 775 0952


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net