Ezreen Abd Talip (+6 012 775 0952)
Jurugambar / Jurufoto Johor, Malaysia
By: Ezreen Abd Talip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-Aug-2008 23:20 Email | Share | Bookmark
Brian & Stella - Austin

Terima kasih berbanyak-banyak terima kasih kepada Ayeen & Nan kerana sudi tag dengan aku untuk majlis ni...
Tanpa engkorang berdua, rasanya bayak gambar yang tak dapat diambil/cover...

Ini adalah perkahwinan kaum Cina yang ke tiga dlm sejarah pembabitan aku dalam fotografi ni...
Respect kat couple ni sebab mereka ni cool, nice and loving...
Tak lupa juga kepada family kedua-dua belah pihak yang cukup sporting dan spontan...

Pada mulanya janggal gak, maklum le dah macam ayam dgn itik berbual...






















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net