Ezreen Abd Talip (+6 012 775 0952)
Jurugambar / Jurufoto Johor, Malaysia
By: Ezreen Abd Talip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Dec-2009 20:34 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Nadzrah & Hafeedzullah | NONA@TV3

Seperti mana yang aku tuliskan sebelum ini, kalau selebriti yang kahwin, mesti ramai orang datang... Memang ramai pun...
Aku, Hazrey dan Atiff sampai di rumah pengantin perempuan yang terletak di Bandar Putra lewat tengahari...
Majlis memang cukup meriah..






semua foto oleh
EZREEN | +6 012 775 0952


Friday, 4-Dec-2009 21:00 Email | Share | | Bookmark
Operasi Bersama Imigresen - Duty Free Trade Zone

Operasi bermula jam 6 petang...
Serbuan dilakukan di Duty Free Trade Zone, Stulang...
Mereka ditangkap kerana menyediakan perkhidmatan seks kepada para pelanggan yang datang minum di Beer Garden..
Mereka menggunakan taktik terbuka dengan datang sendiri kepada pelanggan.., tak payah le pelanggan susah-susah cari mereka...
Yang ditahan rata-ratanya dah tua (umur lebih 35 tahun), dah tak laku...
Dah le datang tanpa permit, menyalah gunakan pas lawatan..., macam-macam hal pulak dia org ni..





semua foto oleh
EZREEN | +6 012 775 0952


Friday, 4-Dec-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
Ops Sayang - D7

Selepas majlis pernikahan Nadzrah tadi, Hazrey terima panggilan untuk cover serbuan yang bakal dilakukan oleh D7..
Makanya aku pun bersiap sedia dengan video kamera dan DSLR..
Atiff yang tadinya penat, tetiba rasa seronok dan ingin join sama-sama...
Sebagai wartawan Nona, Hazrey tak lekang memberi amaran kepada Atiff supaya berhati-hati dan tidak berada jauh dari krew semasa ikut buat coverage operasi nanti...
Operasi yang bermula jam 12:15 berakhir tadi jam 02:30 pagi...




semua foto hakmilik
EZREEN | +6 012 775 0952



Thursday, 3-Dec-2009 23:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Nadzrah & Hafeedzullah | Rakaman Program NONA

Aku ikut Hazrey dan Atiff (wartawan dari Program Nona) yang membuat liputan untuk rakaman majlis pernikahan dan persandingan Nadzrah untuk program NONA...
Nadzrah adalah pengacara rancangan Al-Hidayah yang ke udara setiap Jumaat di TV3...

Setibanya aku di rumah Nadzrah, aku terlihat seorang lelaki yang tak asing lagi bg aku, sifu aku, YON...!!!!
Atas kebenaran Hazrey, aku capai kamera aku untuk amik still photo..

Tanpa Yon, majlis pernikahan dan perkahwinan Nadzrah ni seolah-olah menjadi medan kerja para staf TV3.. apa taknya, Official Videographer pun staf MP.....

Biasa la, kalau dah selebriti yang kahwin, ramai le yang datang... Baru majlis pernikahan, aku dah berpeluh sakan...




semua foto oleh :
EZREEN | +6 012 775 0952


Tuesday, 1-Dec-2009 23:53 Email | Share | | Bookmark
JPAM and ular sawa...

Shah (from JPAM) called to inform that JPAM is heading to Jalan Tebrau as one caller phone in and tell that there's ular sawa somewhere near the caller's house...
It takes a few hours before they manage to pull that ular sawa which 7 meters length out from its nest..
The photo was taken at JPAM Office at BBU..




semua foto olEH:
EZREEN | +6 012 775 0952


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net